maandag, augustus 21, 2006

Kabouters bestaan

Jazeker! En ik kan het bewijzen!! Bij aankomst deze avond merk ik dat er nog onverwacht werk gebeurd is. De ene kamer waar ik het papier verder wou afdoen was al klaar. Ook op de gang bleek wat papier te ontbreken. En in de keuken zijn de oude latten verder verwijderd.

Nu zijn er twee mogelijke verklaringen. Eén is dat Kristin vandaag heeft verder gewerkt zonder me iets te vertellen. Maar aangezien ze de hele dag platte rust heeft voorgeschreven gekregen kan dat het niet zijn. En aangezien Monique (moeder van Kristin, nvdr) er natuurlijk voor heeft gezorgd dat Kristin haar rust respecteerde kan ook zij geen werk hebben gedaan.

Dat laat dus maar één mogelijke verklaring over: kabouters. Logisch: eens al het onmogelijke is weggevallen, moet wat overblijft, hoe onwaarschijnlijk ook, de waarheid zijn. Sherlock Holmes, eat your heart out!!

De vraag is nu natuurlijk: hoeveel kabouters waren er nodig om al dit werk te doen ? Met kleine stoommachines en kleine plamuurmessen kunnen ze natuurlijk minder snel werken... Is er iemand die het antwoord weet ? Reageer !

2 opmerkingen:

Unknown zei

t Was kabouter Klus en zijn vriendjes Breker en Schrapper.
:p

Anoniem zei

de Juno en de Skippy hebben een nieuwe
hobby, détapisseren" alleen hebben ze wat instrukties nodig gehad van de specialisten uit Zedelgem en Lennik:)