donderdag, augustus 03, 2006

Het verhaal tot nu toe (zegt hij)

Drie jaar terug in de tijd: Kris ontmoet Kristin voor het eerst. Resultaat van deze top-meeting: tot over de oren verliefd. Drie jaar later is de liefde nog steeds niet over, en werd het dus maar tijd voor de volgende stap: samenwonen. Laat de huizenjacht starten!

Na drie maand zoeken, en het afkeuren van vele huizen (sorry Krisje) hebben we het dan eindelijk gevonden: ons droomhuis: Schattekesstraat 13. Geen zwembad, geen paardenstal, geen jacuzzi, en geen keuken. Perfect! *ahum* Wel: goede ligging, goede prijs en goede sfeer. Bod!

Nog twee maand verder is het moment bijna daar. De lening is in orde, alle documenten zijn binnen, en de notaris is bijna klaar met de akte. Volgende week vrijdag wordt de akte "verleden" (vreemde term eigenlijk, aangezien het toch over onze toekomst gaat), en kunnen we er in. Nu ja, bijna... We hebben oa. wel nog een keuken nodig. En een badkamer. En de elektriciteit mag ook eens vernieuwd worden (voor de muggenzifters: we bedoelen dan wel degelijk de bekabeling).

Bij deze al een eerste waarschuwing aan onze familie: wie durft langskomen riskeert een verfborstel in de handen gestoken te worden. ;-)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

een verfborstel zal nog wat vroeg zijn
mensen uitnodigen die verstand hebben van verbouwen
zo zijn er uitvoerders en andere
de gereedschapskist wacht nog op electrische apparaten , boren, zagen...
succes met samenwonen en " blijvende " "liefde op het eerste gezicht" voor partner en dierentuin
M&J

Anoniem zei

Een dikke proficiat met de aankoop van jullie huisje. Maak er maar een gezellige thuis van voor jullie tweetjes en de dieren.

Vanaf nu weten jullie zeker waaraan jullie zuurverdiende centjes te besteden. Veel plezier in jullie woonst.

Marc, An, Antje en Joke

Anoniem zei

prachtig zonder meer een dikke proficiat nonkel jp

Anoniem zei

oei...
een verfborstel...
ik denk dat ik maar eens kom kijken als al et werk gedaan is.
:-)
graptje zé.
nog veel plezier...
xxx-jes
aan kris