woensdag, juli 20, 2011

Tristan 5 maand

Dinsdag 7 juni 2011
Oops alles gaat zo snel dat ik hier al vergeet te bloggen.
En dat ik terug aan het werk helpt natuurlijk ook niet echt. Maar goed, mijn organisatietalent - dat op zich niet zo fantastisch is - wordt danig op de proef gesteld.
De tips van professionele ouders komen binnen en daar filteren we zo een beetje de beste plannen uit. Zoals de to do lijst/prikbord.
Helaas voor ons schijnt de lijst enkel maar te groeien ipv items die we mogen schrappen.

Enfin 5 maand dus.
Deze maand kreeg je voor het eerst groentepap. Maar er zat wel een missie achter: doorslapen want dat doe je nog steeds niet. Op een mooie dinsdagavond in Mei kreeg je dus je eerste groentepapje. Origineel waren we niet, het werd wortelpuree maar goed het smaakte. Da's wat telt!
Het werd een mini feestje: de oma en je meter waren ook van de partij
Enfin, de missie was niet helemaal geslaagd. Doorslapen is nog steeds je hobby niet.

Verder moet je nu meer naar de kinderopvang dan je gewoon bent. Erg vind je dat niet. Als kleinste in de hoop ben je behoorlijk populair. Allemaal lachende kindjes rond om jou, het kan wel erger. Af en toe is er wel een huilconcert maar goed, echte moeite heb je er niet mee.
Ook de Oma's en Opa's worden meer en meer ingeschakeld en daar word je dan weer behoorlijk verwend. Dus ja, ik denk niet dat je er je slaap om gaat laten dat je nu 2 werkende ouders hebt.

Geen opmerkingen: