dinsdag, mei 15, 2007

Str***

In de schattekesstraat is momenteel een 24-uur lang verbod op het doorspoelen van wat dan ook in voege. Zoals je je wel kan inbeelden zorgt dat voor enig ongemak (geen wc's, maar bvb. ook geen lavabo's noch wasmachine, afwasmachine,...)

Gisterochtend merkte ik tot mijn vreugde op dat de drain op onze koer verstopt zat, en dat daarrond een heleboel vergaan wc-papier lag. Onze wc's spoelden al een paar dagen niet zo goed meer door, en nu wist ik dus waarom. Afin, ons vader gebeld om wat advies te vragen. Uiteindelijk samen met hem onze afvoerput opengesmeten om dan het ding proberen vrij te krijgen...

Na drie keer in het goedje te koteren, en na verwoedse pogingen om het met de tuinslang proper te krijgen, het met de karcher uit te spuiten, geen resultaat... We hebben uiteindelijk de afwaterbuis op het einde van de losweg moeten openbreken en het daar uitkuisen voor we alles wegkregen. Het goede nieuws is dus dat onze str*** wel degelijk weer buiten kan. Het slechte nieuws is dat we wat herstelwerken hebben moeten doen, en die moeten even de tijd krijgen om te drogen. Vandaar het spoelverbod.

Bij deze ben je gewaarschuwd als je vandaag langs wil komen: ga best thuis nog even naar het toilet! :-)

Geen opmerkingen: